Trainer voor: DNF Duel (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkte energie , 1 treffer is dodelijk en nog veel meer.
DNF Duel: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel DNF Duel en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van DNF Duel. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Extreme actiegevechten Betreed Arads nieuwe vechtspelwereld als je favoriete personage uit de geliefde Dungeon and Fighter-franchise!Dungeon and Fighter, een van de meest populaire en meest gespeelde RPG's ter wereld, is nu terug als een 2.5D actie-vechtgame. Kies uit 10 fascinerende personages, elk met hun eigen specifieke vaardigheden en persoonlijkheden. Wees je te slim af, versla of versla je tegenstanders en word de meester van de Ultieme Wil!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte energie
  • 1 treffer is dodelijk
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van DNF Duel: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkte energie
NumPad4: 1 Hit Kills
# Diversen
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360