Trainer voor: Justice Sucks (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: onbeperkt streepjes , Onbeperkte gezondheid Super snelheid , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Justice Sucks: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Justice Sucks en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Justice Sucks. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

JUSTICE SUCKS is een actie- en stealth-game over een moordende robotstofzuiger die wraak zoekt in een televisie-universum uit de jaren 90.Achtervolg je prooi, hack slimme apparaten, verander ze in dodelijke vallen en consumeer het bloed van je vijanden om verwoestende krachten te ontketenen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • onbeperkt streepjes
  • Onbeperkte gezondheid Super snelheid
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Justice Sucks: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onbeperkt aantal streepjes
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: Supersnelheid
# Diversen
NumPad4: spelsnelheid