Trainer voor: TRAIL OUT (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte schade , Onbeperkt Nitro , Auto zwakke tegenstanders , Zonder stikstof en nog veel meer.
TRAIL OUT: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van TRAIL OUT. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van TRAIL OUT. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Welkom op het explosieve racefestival TRAIL OUT!Roekeloos racen over de hele wereld!Crashes, explosies, vernietiging en schreeuwende chauffeurs!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte schade
  • Onbeperkt Nitro
  • Auto zwakke tegenstanders
  • Zonder stikstof
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: geld
  • Bewerken: fan


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van TRAIL OUT: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte schade
NumPad2: Onbeperkt Nitrous
# Tegenstanders
NumPad3: auto zwakke tegenstanders
NumPad4: Geen lachgas
# Spel
NumPad5: spelsnelheid

Editor-opties

# Spelersvoortgang
Geld
Fans