Trainer voor: Gloomwood (0.1.216)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Geen vijandelijke detectie , Onzichtbare speler , Geen sleutels nodig en nog veel meer.
Gloomwood: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Gloomwood. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Gloomwood, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Gloomwood vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Gevangen in een donkere Victoriaanse stad verteerd door een oude vloek, moet je je overleving en gedurfde ontsnapping plannen met niets anders dan stealth, een arsenaal aan eigenzinnige wapens en je verstand in dit griezelige, meeslepende, op simulaties geïnspireerde avontuur. eind jaren 90 en begin jaren 2000.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Geen vijandelijke detectie
  • Onzichtbare speler
  • Geen sleutels nodig
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Gloomwood: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
# Vijanden
NumPad2: geen detectie door vijanden
NumPad3: onzichtbare speler
# Artikelen
NumPad4: geen sleutel nodig
# Spel
NumPad5: spelsnelheid