Trainer voor: Watcher Chronicles (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte energie , Onbeperkte weerstand , 1 treffer doden en nog veel meer.
Watcher Chronicles: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Watcher Chronicles.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Watcher Chronicles. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Watcher Chronicles steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Watcher Chronicles.

Vecht je een weg door een onderling verbonden vagevuur-rijk vol met skeletachtige nachtmerries en meedogenloze bazen in deze 2D-zielachtige actie-RPG.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkte weerstand
  • 1 treffer doden
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Watcher Chronicles: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte energie
NumPad3: onbeperkte weerstand
NumPad4: 1 Hit Kill
# Diversen
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360