Trainer voor: Gunner, HEAT, PC (V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheidstank , Onbeperkte brandstof , Maximaal vermogen van de tank , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Gunner, HEAT, PC: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Gunner, HEAT, PC! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Gunner, HEAT, PC van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Machineschutter, HEAT, PC!(GHPC) is een simulatiespel over moderne paardengevechten, met een focus op authenticiteit en plezier.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheidstank
  • Onbeperkte brandstof
  • Maximaal vermogen van de tank
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Gunner, HEAT, PC: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onbeperkte munitie
NumPad2: Onbeperkte gezondheidstank
# Diversen
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360