Trainer voor: Isonzo (353.39449)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade aan de speler , Onbeperkte weerstand , Niet opladen , Snelladende kogel met sluiter en nog veel meer.
Isonzo: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Isonzo!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Isonzo. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Fierce Alpine Warfare test je tactische vaardigheden in deze authentieke FPS uit de Eerste Wereldoorlog. Vecht tussen de schilderachtige toppen, ruige valleien en idyllische steden van Noord-Italië. De Grote Oorlog aan het Italiaanse front komt tot leven en wordt tot onverwachte niveaus verheven!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen schade aan de speler
  • Onbeperkte weerstand
  • Niet opladen
  • Snelladende kogel met sluiter
  • Wijziging: Aanvallerversterkingen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Isonzo: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Geen schade aan de speler
NumPad2: onbeperkte weerstand
# Wapen
NumPad3: geen navulling
NumPad4: Bolt Action Quick Bullet Charge

Editor-opties

# Tickets
Aanvallende versterkingen
Cherri Andrea640360