Trainer voor: Isle of Arrows (1.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: De ReRoll-knop geeft goud , Onbeperkte basisgezondheid , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Isle of Arrows: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Isle of Arrows. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Isle of Arrows vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Bouw een ondoordringbaar fort, tegel voor tegel.Plaats gebouwen, bouw wegen en breid je eiland uit om je te verdedigen tegen golven van indringers in deze malafide combinatie van torenverdediging en bordspel.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • De ReRoll-knop geeft goud
  • Onbeperkte basisgezondheid
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Isle of Arrows: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# bronnen
NumPad1: ReRoll-knop geeft goud
# Basis
NumPad2: onbeperkte basisgezondheid
# Spel
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360