Trainer voor: Dwerve (1.0.14)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkt fotograferen Super snelheid Onbeperkte Stenen van Kracht , Zwakke vijanden en nog veel meer.
Dwerve: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Dwerve. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Dwerve vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Dwerve is een RPG met torenverdedigingskerkers en vertelt het verhaal van een jonge dwergreparateur die zich in dwergenruïnes waagt, gewapend met torentjes en vallen, de enige wapens die de dwergen kunnen beschermen tegen de heksenkoningin Vandra de Slechte en zijn bloeddorstige leger. trollen en monsterlijke wezens.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkt fotograferen Super snelheid Onbeperkte Stenen van Kracht
  • Zwakke vijanden
  • Mega schrootverzameling
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dwerve: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onoverwinnelijk
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: Onbeperkt streepje
NumPad4: Supersnelheid
NumPad5: Onbeperkte krachtstenen
# Vijanden
NumPad6: Zwakke vijanden
# Valuta
NumPad7: Mega Scrap Collection
# Spel
NumPad8: spelsnelheid
Cherri Andrea640360