Trainer voor: PAC-MAN WORLD Re-PAC (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade , Onbeperkte levens , Onbeperkte voedertijd Super snelheid Super sprong , Onbeperkt zwevend springen en nog veel meer.
PAC-MAN WORLD Re-PAC: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van PAC-MAN WORLD Re-PAC. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van PAC-MAN WORLD Re-PAC! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van PAC-MAN WORLD Re-PAC van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

In PAC-MAN WORLD Re-PAC komt PAC-MAN op zijn verjaardag thuis en ontdekt dat de geesten de familie en vrienden van PAC-MAN hebben gekidnapt en zijn feest hebben verpest!-avontuur door de zes gebieden van Ghost Island om zijn familie en vrienden te redden en neem het op tegen de Ghost-baas, TOC-MAN! Met verfijnde graphics, verbeterde gameplay en bijgewerkte functies is PAC-MAN WORLD Re-PAC een actie- en platformplezier voor zowel doorgewinterde PAC-fans als nieuwe PAC-enthousiastelingen van over de hele wereld!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen schade
  • Onbeperkte levens
  • Onbeperkte voedertijd Super snelheid Super sprong
  • Onbeperkt zwevend springen
  • Drijf bovenop Sprong drijf
  • Werppunten geven 100
  • Megabronnen en fruit
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: huidige score


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van PAC-MAN WORLD Re-PAC: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Pac Man
NumPad1: Geen schade
NumPad2: onbeperkte levens
NumPad3: onbeperkte stroomtijd
NumPad4: Supersnelheid
NumPad5: Super Jump
# Spring
NumPad6: onbeperkt zweven
NumPad7: zweven omhoog springen zweven
# Valuta
NumPad8: werppunten voor 100
# Fruit en grondstoffen
NumPad9: Megabronnen en fruit
# Spel
Vermenigvuldigen: spelsnelheid

Editor-opties

# Score
Huidige score
Cherri Andrea640360