Trainer voor: After The Collapse (1.0.0.2707)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega benodigdheden , Megafondsen , Mega gezondheid Klik op het populatie icoon , Mega Mood Klik op populatiepictogram en nog veel meer.
After The Collapse: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van After The Collapse. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op After The Collapse, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van After The Collapse van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

ATC is een basisbouwspel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld die wordt gekenmerkt door stedelijke omgevingen.Bouw een basis met meerdere niveaus met tientallen overlevenden.Vecht tegen andere facties voor controle over de resterende productiecentra en verken de wereld om lang vergeten bronnen en technologieën te vinden.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega benodigdheden
  • Megafondsen
  • Mega gezondheid Klik op het populatie icoon
  • Mega Mood Klik op populatiepictogram
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van After The Collapse: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# bronnen
NumPad1: Mega-benodigdheden
NumPad2: Mega-fondsen
# Kolonisten
NumPad3: Populatie Mega Health Click Icon
NumPad4: Mega Mood Klik op het populatiepictogram
# Spel
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360