Trainer voor: Soulstice (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk , Onbeperkte gezondheid Super snelheid , Onbeperkt springen , Zwak geblokkeerd doel en nog veel meer.
Soulstice: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Soulstice. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Voor Soulstice hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanSoulstice.

Het evenwicht van het Heilige Koninkrijk van Keidas wordt verstoord wanneer krachtige wilde wezens, bekend als Wraiths, binnenvallen vanaf de andere kant van de sluier en dreigen de levenden te verteren.De Wraith corrumperen hun slachtoffers en kunnen zelfs hun lichamen bezitten, transformeren in onstuitbare monsters die Ze prooi op gewone mensen. De Chimera, hybride krijgers geboren uit de vereniging van twee zielen, zijn de enigen die de mensheid kunnen beschermen. Briar en Lute zijn twee zussen herboren als Chimera. De transformatie heeft Briar bovenmenselijke kracht en veerkracht gegeven. , terwijl Lute , die werd opgeofferd om haar ziel aan die van haar zus te binden, is een geest met mystieke krachten geworden. Samen met Stefanie Joosten (Metal Gear Solid 5) worden Briar en Lute op een missie gestuurd om een ​​verwoeste stad terug te winnen die is verwoest door de Wraith, om te ontdekken dat de Orde waartoe ze behoren een veel complexer plan in gedachten heeft.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk
  • Onbeperkte gezondheid Super snelheid
  • Onbeperkt springen
  • Zwak geblokkeerd doel
  • Gemakkelijke aankopen en vaardigheidsverbeteringen
  • Snelheid van spelen
  • Verandering: maximale gezondheid
  • Bewerken: Gezondheid
  • Bewerken: Crimson traanresten
  • Bewerken: Blauwe traanresten


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Soulstice: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onoverwinnelijk
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: Supersnelheid
NumPad4: Onbeperkte sprongen
# Vijanden
NumPad5: Zwak vastgelopen doel
# Updates
NumPad6: eenvoudige aankopen en upgrades van vaardigheden
# Spel
NumPad7: spelsnelheid

Editor-opties

# Spelerstatistieken
Maximale gezondheid
Gezondheid
# Valuta
Karmozijnrode traanresten
Blauwe traanresten
Cherri Andrea640360