Trainer voor: Flynn: Son of Crimson (1.0.6.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte kristallen , Super loopsnelheid Super sprong , 1 treffer doden en nog veel meer.
Flynn: Son of Crimson: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Flynn: Son of Crimson! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Voor Flynn: Son of Crimson hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanFlynn: Son of Crimson.

Onze dappere held Flynn bezit het vermogen om een ​​mysterieuze energie te beïnvloeden en zijn vechtstijl te veranderen, waardoor hij een kracht wordt om rekening mee te houden.Geïnspireerd door de gouden eeuw van de SNES, is Flynn: Son of Crimson het 2D-actie-avontuur dat je terugvoert naar de jaren 90!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte kristallen
  • Super loopsnelheid Super sprong
  • 1 treffer doden
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Flynn: Son of Crimson: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Onbeperkt aantal kristallen
NumPad3: Super loopsnelheid
NumPad4: Super Jump
NumPad5: 1 Hit Kill
# Diversen
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360