Trainer voor: Dome Keeper (41.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Snelheid van spelen , Bewerken: IJzer , Bewerken: Water , Bewerken: zand en nog veel meer.
Dome Keeper: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Dome Keeper gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Dome Keeper: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Dome Keeper

Verdedig jezelf tegen golven van buitenaardse wezens in deze innovatieve mijnbouw survival roguelike.Graaf naar bronnen en kies de set upgrades die bij je past.Heb je tijd om dieper te graven en terug te keren om jezelf te verdedigen voordat de monsters de koepel aanvallen?

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: IJzer
  • Bewerken: Water
  • Bewerken: zand
  • Bewerken: Gezondheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dome Keeper: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# gameplay
NumPad1: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
IJzer
Water
Zand
# Koepel
Gezondheid

Opmerkingen

IJzer:
Ga de DOME in, open vervolgens het MENU voor Updates door op de UITERST RECHTS-structuur in de DOME te klikken, selecteer vervolgens UPDATES en de waarden worden ingevuld.
Gezondheid:
Bevries het niet totdat je ZEKER weet dat je gezondheid correct wordt weergegeven. Het beste te gebruiken aan het einde wanneer je basis wordt aangevallen.
Cherri Andrea640360