Trainer voor: Elemental War 2 (1.0.8)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega goud , Megakristallen , Onbeperkt Harten Super schade , Snelle tijdschaal en nog veel meer.
Elemental War 2: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Elemental War 2. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Elemental War 2 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Elemental War 2 neemt je mee naar een bedreigde wereld: hordes monsters stromen plotseling uit de diepten van de hel door een defect opgeroepen portaal. Kun jij op tijd een verdedigingslinie van verdedigingstorens bouwen tegen de krachten van het kwaad? Elemental War 2 geeft je de beroemde torenverdedigingssensatie gecombineerd met innovatieve spelmechanica: zodra je een elementair verslaat, een bijzonder sterke vijand die alles van je zal eisen, ontvang je zijn elementsteen, die je kunt gebruiken om een ​​nieuwe verdediging te bouwen torens. Terwijl je doorgaat met het verzamelen van items, heb je altijd nieuwe niveaus en combinaties van torens tot je beschikking. Alleen als je de verschillende torens slim combineert en profiteert van hun voordelen, kun je de hordes monsters weerstaan. Via de in-game zijmissies ontgrendel je ook items die de capaciteiten van je torens verder zullen verbeteren of je tegenstanders zeker op het juiste moment zullen verzwakken! Elemental War 2 biedt je tientallen uren gameplay om strategieën te ontwikkelen, alle missies te voltooien en alle geheimen van de gamewereld te ontdekken. De liefdevol met de hand gebouwde kaarten bieden je gevarieerde games en steeds nieuwe uitdagingen!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega goud
  • Megakristallen
  • Onbeperkt Harten Super schade
  • Snelle tijdschaal


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Elemental War 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# bronnen voor gamers
NumPad1: Mega Gold
NumPad2: Megakristallen
# Hoofdportaal
NumPad3: onbeperkt harten
# Vijanden
NumPad4: Superschade
# Spel
NumPad5: snelle tijdschaal

Opmerkingen

Snelle tijdschaal:
Activeer het, druk dan op het MAX SPEED-pictogram in het spel en het is veel sneller.
Cherri Andrea640360