Trainer voor: Brewmaster (Original (STEAM))

Je zal veel Trucs toevoegen: Verhoog de snelheid van de speler , Verlaag de snelheid van de speler , Stel de normale snelheid van de speler in , Locatie opslaan en nog veel meer.
Brewmaster: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Brewmaster. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Brewmaster van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Leer je ambacht voorbereiden, perfectioneren en vieren en word een brouwmeester! Ontdek, leer en beheers de kunst van het thuisbrouwen in de ultieme viering van ambachtelijk bier. Van het perfectioneren van authentieke, op chemie gebaseerde brouwtechnieken tot het benoemen, bottelen en etiketteren, perfectioneer je ambacht om de ultieme meesterbrouwer te worden in de eerste realistische brouwervaring. Met alle de kneepjes van het vak en de beste uitrusting tot je beschikking, volg een recept of experimenteer met een grote verscheidenheid aan ingrediënten uit de echte wereld om je vaardigheden aan te scherpen.Doe mee aan vriendschappelijke races, verdien tokens en upgrade je uitrusting om een ​​nog betere brouwer te worden . Kies ervoor om de verhaalgestuurde Brewmaster-modus te proberen of spring in de Creative-modus, een sandbox met alles ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Verhoog de snelheid van de speler
  • Verlaag de snelheid van de speler
  • Stel de normale snelheid van de speler in
  • Locatie opslaan
  • Positie resetten
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Brewmaster: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Verhoog de spelersnelheid
NumPad2: Verlaagt de snelheid van de speler
NumPad3: normale spelersnelheid instellen
NumPad4: locatie opslaan
NumPad5: Reset positie
# Diversen
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360