Trainer voor: Command and Control 3 (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , 1 treffer doden , Verhoog de snelheid van het team , Verlaag de snelheid van het team en nog veel meer.
Command and Control 3: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Command and Control 3. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Command and Control 3. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Command and Control 3 steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Command and Control 3.

Kruip in de huid van een commandant van de speciale strijdkrachten die vecht tegen een terroristische organisatie genaamd The Dawn of Freedom

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • 1 treffer doden
  • Verhoog de snelheid van het team
  • Verlaag de snelheid van het team
  • Stel de normale teamsnelheid in
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Command and Control 3: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: 1 Hit Kill
NumPad3: teamsnelheid verhogen
NumPad4: teamsnelheid verlagen
NumPad5: normale teamsnelheid instellen # Diversen
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360