Trainer voor: Serial Cleaners (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte weerstand , Super sluitertijd , Onoverwinnelijk , Verlaag de snelheid van de NPC's en nog veel meer.
Serial Cleaners: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Serial Cleaners en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Serial Cleaners! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Serial Cleaners van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Serial Cleaners is een stealth-actie misdaadverhaal voor één speler waarin je de rol op je neemt van vier eigenzinnige maffia-schoonmakers die de bloedigste banen aanpakken die de zorgeloze jaren 90 te bieden hadden. anders, hun vuile werk is de reden.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte weerstand
  • Super sluitertijd
  • Onoverwinnelijk
  • Verlaag de snelheid van de NPC's
  • Verhoog de snelheid van NPC's
  • Npc bevriezen
  • Normale NPC-snelheid instellen
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Serial Cleaners: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte weerstand
NumPad2: Super Sprint Snelheid
NumPad3: Onoverwinnelijk
NumPad4: Vermindert Npc
snelheid NumPad5: Verhoog de snelheid van NPC's
NumPad6: Npc blokkeren
NumPad7: normale Npc
-snelheid instellen # Diversen
NumPad8: spelsnelheid
Cherri Andrea640360