Trainer voor: Potionomics (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Makkelijk af te dingen Verkoop maken , Het hoofdingrediënt geeft meer , Drag Potion geeft meer Drag Fuel geeft je meer , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Potionomics: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Potionomics. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Potionomics, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Potionomics. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Potionomics steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Potionomics.

Potionomics is een spel over het maken en verkopen van magische drankjes. Sylvia, een berooide jonge heks, moet haar winkel redden uit de klauwen van een incassobureau, maar ze kan het niet alleen. Met de hulp van andere handelaren, beginnende avonturiers en een dominante uil, Sylvia zal de kunst van het maken van toverdrankjes en de nuances van het knutselen onder de knie krijgen om haar winkel te redden. Na het gebruik van magische ingrediënten om een ​​aantal krachtige producten te maken, zorgt de ontluikende ondernemer voor de verkoop met een kleurrijke cast van wispelturige klanten, terwijl ze worden geconfronteerd met felle concurrentie en een steeds veranderende economie. Onderweg kom je klassieke RPG-wezens en helden van alle soorten en maten tegen. Strooi wat magie en spelers zullen ze vinden in een fantastisch avontuur als nooit tevoren!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Makkelijk af te dingen Verkoop maken
  • Het hoofdingrediënt geeft meer
  • Drag Potion geeft meer Drag Fuel geeft je meer
  • Snelheid van spelen
  • Wijziging: interesse
  • Bewerken: geduld
  • Bewerken: blokken
  • Bewerken: Harten
  • Bewerken: Gouden munten
  • Wijzigen: huidige dag
  • Wijzigen: tijd van de dag


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Potionomics: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Winkel
NumPad1: gemakkelijk onderhandelen Verkoop maken
# Artikelen
NumPad2: Het ingrediënt slepen geeft meer
NumPad3: Drag Potion geeft meer
NumPad4: Brandstof slepen geeft meer
# Spel
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360