Trainer voor: Warhammer 40,000: Shootas, Blood and Teef (1.0.14)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkt schild , Onbeperkt Waaaaagh en nog veel meer.
Warhammer 40,000: Shootas, Blood and Teef: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Warhammer 40,000: Shootas, Blood and Teef! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Warhammer 40,000: Shootas, Blood and Teef! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Warhammer 40,000: Shootas, Blood and Teef van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Van de ontwikkelaars van de Guns-saga, Gore & amp;Cannoli, een nieuwe 2D-platformgame in de stijl van "rennen en schieten" is gearriveerd: Warhammer 40.000: Shootas, Blood & amp;TEEF!Voer het bevel over een Ork-invasie, vernietig de Hive City en vernietig je Warboss!Doe Maar!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkt schild
  • Onbeperkt Waaaaagh
  • Onbeperkt springen Super schade
  • Niet opladen
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: Teef


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Warhammer 40,000: Shootas, Blood and Teef: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkt schild
NumPad4: Onbeperkt Waaaaagh
NumPad5: Onbeperkte sprongen
# Vijanden
NumPad6: Superschade
# Wapens
NumPad7: geen navulling
# Spel
NumPad8: spelsnelheid
Cherri Andrea640360