Trainer voor: 1428: Shadows over Silesia (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte energie , Super loopsnelheid , Verhoog de snelheid van het paard en nog veel meer.
1428: Shadows over Silesia: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van 1428: Shadows over Silesia. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van 1428: Shadows over Silesia en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Het middeleeuwse Europa bevindt zich midden in een religieuze omwenteling en veel predikers voorspellen het naderende einde van de wereld.Dompel jezelf onder in een duister fantasieverhaal met echte historische gebeurtenissen op de achtergrond.Je zult ingewikkelde puzzels, uitdagende gevechten en sluwe stealth het hoofd moeten bieden.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte energie
  • Super loopsnelheid
  • Verhoog de snelheid van het paard
  • Verlaag de snelheid van het paard
  • Stel de normale snelheid van het paard in
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van 1428: Shadows over Silesia: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte energie
NumPad3: Super loopsnelheid
NumPad4: verhoogt de snelheid van het paard
NumPad5: verlaag de snelheid van het paard
NumPad6: normale paardensnelheid instellen
# Diversen
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360