Trainer voor: Eyes in the Dark (GV 1.1.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkt springen Super licht bereik Super lichte boog , Onbeperkte slingermunitie en nog veel meer.
Eyes in the Dark: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Eyes in the Dark! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Eyes in the Dark en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Vecht tegen het licht tegen de duisternis in deze roguelight-platformgame met Victoria Bloom! Verdrijf de duisternis die Bloom Manor is binnengevallen en verover zwermen wezens terwijl je krachtige nieuwe items ontdekt om je arsenaal te upgraden. Ben je klaar om het steeds veranderende landhuis te betreden?

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkt springen Super licht bereik Super lichte boog
  • Onbeperkte slingermunitie
  • Snelheid van spelen
  • Modificatie: glanzende glitters


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Eyes in the Dark: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onoverwinnelijk
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: Onbeperkte sprongen
# Zaklamp
NumPad4: Superlicht bereik
NumPad5: Superlichte boog
# Katapult
NumPad6: onbeperkte katapultmunitie
# Spel
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360