Trainer voor: Cosmoteer Starship Architect and Commander (0.20.18)

Je zal veel Trucs toevoegen: Verzamel geld en roem , Onbeperkte munitie , Snelheid van spelen , Bewerken: geld en nog veel meer.
Cosmoteer Starship Architect and Commander: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Cosmoteer Starship Architect and Commander en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Cosmoteer Starship Architect and Commander van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Ontwerp en simuleer het ruimteschip van je dromen!Voer het bevel over hem in epische gevechten en stuur je bemanning aan terwijl je een gevaarlijk sterrenstelsel verkent.Speel alleen of met vrienden, test je schip online in PvP en laat je fantasie de sterren bereiken!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Verzamel geld en roem
  • Onbeperkte munitie
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: geld
  • Bewerken: Fame


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cosmoteer Starship Architect and Commander: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Editor toestaan ​​
NumPad1: Verzamel geld en roem
# Wapen
NumPad2: Onbeperkte munitie
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Geld
# Vooruitgang
Roem

Opmerkingen

Verzamel geld en roem:
Om de waarden in de editor te zien, moet je WACHTEN TOT JE IN HET SPEL BENT en je kunt JE GELD- en HONGER-waarden ZIEN, en activeer het dan.