Trainer voor: Train Sim World 3 (Build 129)

Je zal veel Trucs toevoegen: EXP wijzigen , EXP-vermenigvuldiger , AP-vermenigvuldiger , Bewerken: EXP en nog veel meer.
Train Sim World 3: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Train Sim World 3. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Train Sim World 3. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Verover de Amerikaanse bergen terwijl je ongelofelijk veel tonnage vervoert op industriële muilezels, laat pendelaars uit de Britse hoofdstad in recordtijd aan het werk en race van staat naar staat op het Duitse hogesnelheidsvoertuig.Bestuur de auto met Train Sim World 3.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • EXP wijzigen
  • EXP-vermenigvuldiger
  • AP-vermenigvuldiger
  • Bewerken: EXP


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Train Sim World 3: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: verander EXP
NumPad2: EXP-vermenigvuldiger
NumPad3: AP-vermenigvuldiger

Bewerkeropties

# Diversen
EXP

Opmerkingen

EXP wijzigen:
Zodra je profiel is geselecteerd en je (speler) EXP rechtsboven wordt weergegeven, druk je op de sneltoets om meer toe te voegen. Je moet nu een missie voltooien om je bedrogen EXP toe te passen.
Vermenigvuldigingsfactor:
Als je actief bent, voltooi je een missie en je EXP (speler) wordt vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat je de trainer hebt geactiveerd.
AP-vermenigvuldiger:
Als je actief bent, wordt je verdiende AP vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat je de trainer hebt geactiveerd.
Cherri Andrea640360