Trainer voor: Boneraiser Minions (v13.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Spelsnelheid , Bewerken: botten , Bewerken: edelstenen en nog veel meer.
Boneraiser Minions: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Boneraiser Minions. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Boneraiser Minions. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Boneraiser Minions steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Boneraiser Minions.

Verzamel een leger van demonische ondoden om het op te nemen tegen eindeloze golven helden die een einde willen maken aan je botverhogende manieren!Gebruik in deze gothic horror auto-battle roguelite de botten van gedode helden om je volgelingen op te voeden, krachtige relikwieën en spreuken te verzamelen en meta-upgrades te ontgrendelen, allemaal om de kruistocht van koning Gigald te overleven!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: botten
  • Bewerken: edelstenen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Boneraiser Minions: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
# Spel
NumPad2: spelsnelheid

Bewerkeropties

# bronnen
Botten
Edelstenen
Cherri Andrea640360