Trainer voor: Idle Research (0.21.7 (STEAM))

Je zal veel Trucs toevoegen: Gemakkelijke energie, , , en nog veel meer.
Idle Research: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Idle Research.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Idle Research. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Idle Research is een uitdagende incrementele resource management-game met actieve en inactieve speelstijlen.Onderzoek en maak kleurrijke flessen en tubes om zoveel mogelijk energie te verdienen!Gegarandeerd grote aantallen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gemakkelijke energie


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Idle Research: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: gemakkelijke energie

Opmerkingen

Gemakkelijke energie:
Klik op Buy an Artisan en uw huidige energie wordt vermenigvuldigd met uw kosten.
Cherri Andrea640360