Trainer voor: City Bus Manager (EA 1.0.2.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Uitstekende geldvermenigvuldiger , Onbeperkte brandstof , Spelsnelheid, en nog veel meer.
City Bus Manager: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van City Bus Manager. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van City Bus Manager van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Bouw je busdepot helemaal opnieuw en creëer je eigen lijnen in City Bus Manager.Speel in je eigen stad of een andere beroemde stad ter wereld, met echte kaarten.Koop bussen, onderhoud ze, zorg voor het personeel en maak van uw bedrijf de nummer 1 van de stad!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Uitstekende geldvermenigvuldiger
  • Onbeperkte brandstof
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van City Bus Manager: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Valuta
NumPad1: Supergeldvermenigvuldiger
# Bus
NumPad2: onbeperkte brandstof
# Spel
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360