Trainer voor: Floodland (V.1.0.20823)

Je zal veel Trucs toevoegen: Maximale hoeveelheid van elke grondstof , Onbeperkte gebruiksbronnen , Eenvoudig te upgraden en te bouwen , Onmiddellijke constructie en nog veel meer.
Floodland: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Floodland. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Floodland: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Floodland

Klimaatverandering is een katalysator geweest voor een opeenvolging van gebeurtenissen die hebben geleid tot de vernietiging van onze wereld, stijgende zeespiegels overspoelden de kusten.Alleen jij kunt de mensheid helpen overleven door je groep overlevenden op weg te leiden. , moet je hulpbronnen opgraven, technologie herontdekken en de vrede bewaren tussen de verschillende facties terwijl je ernaar streeft de samenleving weer op te bouwen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Maximale hoeveelheid van elke grondstof
  • Onbeperkte gebruiksbronnen
  • Eenvoudig te upgraden en te bouwen
  • Onmiddellijke constructie
  • Gemakkelijke technologische ontwikkeling
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Floodland: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# bronnen
NumPad1: maximale hoeveelheid van elke bron
NumPad2: onbeperkte gebruiksbronnen
# Constructie
NumPad3: eenvoudige update en creatie
NumPad4: directe constructie
# Zoeken
NumPad5: gemakkelijke technologische ontwikkeling
# Spel
NumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360