Trainer voor: Iron Guard (Build 202)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte vaardigheidspunten , Spelsnelheid , Bewerken: geld en nog veel meer.
Iron Guard: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Iron Guard. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Iron Guard. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Iron Guard steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Iron Guard.

Een sci-fi Tower Defense-game.Strategie om golven malafide robots te vernietigen en krachtige, door spelers bestuurde drone-torentjes te helpen.Bouw en verzamel middelen en help je bemanning te evacueren van de buitenaardse planeet.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte vaardigheidspunten
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: geld
  • Bewerken: Proost
  • Bewerken: tijd gespeeld
  • Bewerken: huidige golf


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Iron Guard: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Basis
NumPad1: onbeperkte gezondheid
# Updates
NumPad2: onbeperkte vaardigheidspunten
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Geld
Gezondheid
Tijd gespeeld
Huidige golf
Cherri Andrea640360