Trainer voor: Flat Eye (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte financiële beschikbaarheid , Super loopsnelheid , Maximale stemming , Spelsnelheid en nog veel meer.
Flat Eye: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Flat Eye. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Voor Flat Eye hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanFlat Eye.

Flat Eye is een resource management-simulator gericht op verhaal- en verhalende keuzes.Beheer 's werelds toonaangevende technologiecentrum terwijl je verhalen verkent die verband houden met onontdekte technologieën en communiceert met je trouwste klanten.Flat Eye - Wij houden u in de gaten.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Super loopsnelheid
  • Maximale stemming
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Flat Eye: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt geld
NumPad2: super loopsnelheid
NumPad3: maximale stemming
# Diversen
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360