Trainer voor: Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt gezondheidsspelerfeest , Onbeperkte partij LP-speler , Onbeperkte JP-speler , Onbeperkte juwelen en nog veel meer.
Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Romancing SaGa -Minstrel Song- keert terug in een fantastische geremasterde editie, met nieuwe gameplay-elementen en gameplay-verbeteringen!Bereid je voor op een dieper verhaal en een nog spannender avontuur!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt gezondheidsspelerfeest
  • Onbeperkte partij LP-speler
  • Onbeperkte JP-speler
  • Onbeperkte juwelen
  • Onbeperkt geld
  • Onbeperkte gevechtsrangpunten
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onbeperkt health-spelersfeest
NumPad2: Onbeperkt LP Player Party
NumPad3: Onbeperkt JP Player-feest
NumPad4: onbeperkte juwelen
NumPad5: onbeperkt geld
NumPad6: onbeperkt gevechtsrangpunt
# Diversen
NumPad7: spelsnelheid