Trainer voor: Zombie Cure Lab (0.15.11)

Je zal veel Trucs toevoegen: Console inschakelen , Onbeperkte elektriciteit , Geen generatie zombies , Spelsnelheid en nog veel meer.
Zombie Cure Lab: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Zombie Cure Lab! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben ook de trucs van Zombie Cure Lab beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Zombie Cure Lab vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

In deze sandbox-videogame kun je een laboratorium bouwen en een team van wetenschappers leiden om de hersenloze zombies die je basis aanvallen te genezen (en niet te doden!)Genezen zombies helpen wetenschappers om je faciliteiten uit te breiden, middelen te verzamelen en nieuwe technologieën te onderzoeken.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Console inschakelen
  • Onbeperkte elektriciteit
  • Geen generatie zombies
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Zombie Cure Lab: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Cheats voor ontwikkelaars
NumPad1: Schakel console in
# Vermogen
NumPad2: onbeperkte elektriciteit
# Zombies
NumPad3: geen zombiegeneratie
# Spel
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360