Trainer voor: River City Girls Zero (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Spelsnelheid, , en nog veel meer.
River City Girls Zero: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel River City Girls Zero en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Voor River City Girls Zero hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanRiver City Girls Zero.

Sluit je aan bij Kunio, Riki, Misako en Kyoko voor bloedstollende, 16-bits, co-op beat-'em-up actie - nieuw vertaald en uitgebracht buiten Japan na 28 jaar!De originele graphics, soundtrack en gameplay uit 1994 zijn aangevuld met nieuwe motion-comic tussenfilmpjes, een nieuwe geanimeerde intro en nieuwe muziek!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van River City Girls Zero: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
# Diversen
NumPad2: spelsnelheid
Cherri Andrea640360