Trainer voor: The Dragoness: Command of the Flame (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt gezondheidsspelerfeest , Onbeperkte Shield Player-party , Onbeperkte bewegingspunten (niet in gevechten) , Onbeperkte mana en nog veel meer.
The Dragoness: Command of the Flame: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor The Dragoness: Command of the Flame.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van The Dragoness: Command of the Flame. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

De Dragoness combineert verkenning in HOMM-stijl, het bouwen van steden en turn-based gevechten met een roguelite-element.Kies je gevechten, paden en vaardigheden in een verwoeste wereld.Verzamel en beheer een leger, verzamel middelen en breid je stad uit.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkt gezondheidsspelerfeest
 • Onbeperkte Shield Player-party
 • Onbeperkte bewegingspunten (niet in gevechten)
 • Onbeperkte mana
 • x3 verzamelde bronnen
 • Makkelijk te doden
 • Zet Vijandschild en Gezondheid op 1 in de statistiekenweergave
 • Spelsnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Dragoness: Command of the Flame: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Onbeperkt health-spelersfeest
NumPad2: Onbeperkt Shield Player-feest
NumPad3: onbeperkte bewegingspunten (niet in gevechten)
NumPad4: onbeperkte mana
NumPad5: verzamelde bronnen x3
NumPad6: doodt gemakkelijk
NumPad7: Stel vijandelijk schild en gezondheid in op 1 in de statistiekenweergave
# Diversen
NumPad8: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360