Trainer voor: Kaiju Wars (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Constructie (activering) , Onbeperkt geld , Onbeperkte wetenschap , Onbeperkte intriges en nog veel meer.
Kaiju Wars: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Kaiju Wars en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben ook de trucs van Kaiju Wars beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Kaiju Wars vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Maak een Kaiju-film na als het (hopeloos) overklast leger in dit stijlvolle 2D turn-based strategiespel.Bouw gebouwen en verdedig je stad met kanonnenvoertanks, jets en meer terwijl de verwoestende kaiju met elke aanval sterker wordt.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Constructie (activering)
  • Onbeperkt geld
  • Onbeperkte wetenschap
  • Onbeperkte intriges
  • Onbeperkt mutageen
  • God Mode-gebouwen
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kaiju Wars: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: Constructie (activering)
NumPad2: onbeperkt geld
NumPad3: onbeperkte wetenschap
NumPad4: onbeperkte intrige
NumPad5: onbeperkt mutageen
NumPad6: Gebouwen in God-modus
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360