Trainer voor: Cygnus Enterprises (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte energie , Onbeperkt schild , Onbeperkt aantal attribuutpunten en nog veel meer.
Cygnus Enterprises: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Cygnus Enterprises. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Cygnus Enterprises. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Cygnus Enterprises combineert actie-RPG, sandbox- en basisbeheerelementen en speelt zich af in de buitenaardse grenswereld van Mytilus. Neem de controle over een verlaten buitenpost op een verre planeet. Herbouw je basis en beheer je werknemers om het te laten gedijen. Vecht tegen woeste wezens en verzamel middelen in een weelderige buitenaardse omgeving.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkt schild
  • Onbeperkt aantal attribuutpunten
  • Onbeperkte vaardigheidspunten
  • Niet bijvullen
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cygnus Enterprises: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte energie
NumPad3: onbeperkt schild
NumPad4: onbeperkte attribuutpunten
NumPad5: onbeperkte vaardigheidspunten
NumPad6: niet opladen
# Diversen
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360