Trainer voor: Ghost of Dragon (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Wie onbeperkt , Geen schade aan het team , Super schade , Spelsnelheid en nog veel meer.
Ghost of Dragon: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Ghost of Dragon.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Voor Ghost of Dragon hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanGhost of Dragon.

Ghost of Dragon is een semi-inactieve RPG.Spelers kunnen gevechtsteams bouwen met unieke helden, flexibele uitrusting, soul-edelstenen en krachtige huisdieren;het unieke bewonerssysteem geeft spelers veel vrijheid voor stadsbeheer, of het nu gaat om het smeden van uitrusting, het vangen van huisdieren, het verfijnen van de ziel...

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Wie onbeperkt
  • Geen schade aan het team
  • Super schade
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ghost of Dragon: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Vaardigheden
NumPad1: Onbeperkt Chi
#Team
NumPad2: Geen schade aan team
# Schade
NumPad3: superschade
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Opmerkingen

De meeste dingen in dit spel zijn server-side, dus we konden enkele kleine dingen in het spel beïnvloeden, maar je zult merken dat deze trainer je zal helpen om runs veel sneller te voltooien.
Geen teamschade:
Activeer en dit zal proberen je team in leven te houden.
Superschade:
Dit is schade aan ALLES. Als je dit gaat activeren, zorg er dan voor dat eerst GEEN TEAMSCHADE is geactiveerd, anders kan ALLES DAT WORDT GESLAAKT beschadigd raken.
Cherri Andrea640360