Trainer voor: Army of Ruin (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijke speler , Snelle aanvallen , Super schade , Onbeperkt geld en nog veel meer.
Army of Ruin: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Army of Ruin. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Army of Ruin: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Army of Ruin

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Army of Ruin: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Army of Ruin

Vernietig talloze vijanden met krachtige wapens en dodelijke spreuken!Verbeter je vaardigheden en sta voor nog grotere gevaren!Army of Ruin is een automatisch schietspel waarin je de Bullet Hell wordt.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijke speler
  • Snelle aanvallen
  • Super schade
  • Onbeperkt geld
  • Ontgrendel karakters
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: ervaring


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Army of Ruin: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onoverwinnelijke speler
NumPad2: snelle aanvallen
# vijanden
NumPad3: superschade
# Updates
NumPad4: onbeperkt geld
# Ontgrendel
NumPad5: karakters ontgrendelen
# Spel
NumPad6: spelsnelheid

Bewerkeropties

# progressie
Ervaring
Cherri Andrea640360