Trainer voor: Company of Heroes 3 (0.4.0.6084 Multiplayer Tech Te)

Je zal veel Trucs toevoegen: Enorme limiet voor het aantal krachten , Enorm veel krachten , Onbeperkte maximale middelen , Spelsnelheid en nog veel meer.
Company of Heroes 3: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Company of Heroes 3!

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Company of Heroes 3. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Company of Heroes 3 is groter en beter dan ooit en combineert adembenemende gevechten met diepere strategische keuzes in een buitengewoon strijdtoneel in de Middellandse Zee.In Company of Heroes 3 vertelt elk gevecht een verhaal ... welke is van jou?

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Enorme limiet voor het aantal krachten
  • Enorm veel krachten
  • Onbeperkte maximale middelen
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Company of Heroes 3: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte bronnen
NumPad2: onbeperkte krachten
# vijanden
NumPad3: de vijandelijke oorlogsmachine decimeren
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Opmerkingen

Deze trainer is gemaakt voor PLAYER VS AI- en OFFLINE-wedstrijden. HET WERKT NIET in MULTIPLAYER- of COOP VS AI-wedstrijden. Selecteer eerst CUSTOM MATCH, dan CREATE MATCH, voeg vervolgens AI-spelers toe aan de wedstrijd en je begint de spel.
Decimeer de vijandelijke oorlogsmachine:
Wacht tot het spel begint, en als je eenmaal kunt beginnen met het inzetten van eenheden en het bouwen van gebouwen, activeer je en de vijand heeft geen middelen meer en kan geen eenheden meer maken.
Cherri Andrea640360