Trainer voor: Organs Please (0.0.24)

Je zal veel Trucs toevoegen: Sta valsspelers toe , P de volgende dag , Linker brandstofbeugel , M geld controleren en nog veel meer.
Organs Please: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Organs Please. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Organs Please: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Organs Please

Een duistere en satirische managementsimulator, waarin je de leiding neemt over een recyclingfabriek met een twist: recycle mensen.Jouw taak is om te beslissen wie onze stervende planeet kan ontsnappen in een gezellig ruimteschip en wie bloed, zweet en tranen opoffert voor de mensheid.Letterlijk.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Sta valsspelers toe
  • P de volgende dag
  • Linker brandstofbeugel
  • M geld controleren
  • Controleer en sla bezoeker over
  • Schakel B-lichamen
  • Schminkmenu F2
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Organs Please: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Trucs
NumPad1: cheats toestaan
P:P De volgende dag
OemOpenBrackets: Linker brandstofbeugel
Ctrl+M: M geld controleren
Ctrl+N: Ctrl N Bezoeker overslaan
Shift+B: Shift B-lichamen
F2: F2 cheatmenu
# Spel
NumPad8: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360