Trainer voor: The Entropy Centre ()

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
The Entropy Centre: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van The Entropy Centre. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van The Entropy Centre. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Ongelooflijk uitdagend met een vlijmscherpe geest, The Entropy Center is een tijdmanipulatiespel dat is gebouwd rond een uniek puzzelmechanisme waarmee spelers achteruit kunnen denken en schijnbaar onmogelijke obstakels kunnen overwinnen. Spelers sluiten zich aan bij de hoofdrolspeler van het spel, Aria, terwijl ze ontwaakt in de ingewanden van een kolossaal ruimtestation, het Entropy Center, in de buurt van de aarde. Twee onmiddellijke problemen worden geconfronteerd: de aarde is in brand gestoken door een gebeurtenis op uitstervingsniveau, en het Entropy Center zelf lijkt verlaten en op de rand van dreigende ineenstorting. Met de hulp van ASTRA, een pratend geweer dat objecten terug in de tijd kan verplaatsen, kan Aria de ingestorte bruggen van de structuur herstellen, vernietigde paden weer in elkaar zetten en ingenieus complexe puzzels overwinnen om door te gaan naar het centrum van het Entropy Center in de hoop dit schijnbaar gedoemde gedoe te overleven. ruimtestation en op de een of andere manier hun weg naar huis vinden. De waarheid achter de naderende ineenstorting van het Entropy Center en de verdwijning van de aarde kan worden gevonden in het hart van deze uitgestrekte structuur. Maar zal Aria de ongelukkige waarheid accepteren die haar te wachten staat?

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Entropy Centre: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360