Trainer voor: Sailing Era (01/20/23)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt scheepsleven , Onbeperkt moreel , Onbeperkte zeilgezondheid , Onbeperkte zeemansgezondheid en nog veel meer.
Sailing Era: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Sailing Era! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Sailing Era: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Sailing Era

In Sailing Era gaat elke reis over zeilen en wat erachter ligt!Vaar uit voor plezier, voor zaken, voor een romantische ontmoeting in de taverne, om piraten te vangen in intense gevechten of om het achterland te verkennen op zoek naar schatten... Beleef vreemde culturen, doe nieuwe ontdekkingen en zeil!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt scheepsleven
  • Onbeperkt moreel
  • Onbeperkte zeilgezondheid
  • Onbeperkte zeemansgezondheid
  • Onbeperkte gezondheid van het roer
  • Onbeperkte voorraad
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: geld
  • Bewerken: Sailor Count toevoegen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Sailing Era: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte levensduur van het schip
NumPad2: Onbeperkt aantal zeilers
NumPad3: onbeperkt moreel
NumPad4: onbeperkte gezondheid van zweefvliegtuigen
NumPad5: onbeperkte zeemansgezondheid
NumPad6: onbeperkte helmgezondheid
# Diversen
NumPad7: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Geld
Cherri Andrea640360