Trainer voor: Neptunia: Sisters VS Sisters (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Beveiliging inschakelen , Super pantser , Onbeperkt AP en nog veel meer.
Neptunia: Sisters VS Sisters: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Neptunia: Sisters VS Sisters. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Neptunia: Sisters VS Sisters, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Voor Neptunia: Sisters VS Sisters hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanNeptunia: Sisters VS Sisters.

Terwijl de godinnen reageerden op een noodoproep van het verre pc-continent, werden Nepgear en de andere kandidaten gestuurd om een ​​verlaten laboratorium te onderzoeken. Daar vonden ze de godin Ashen, die hen opsloot in een diepe slaapcapsule. Toen ze wakker werden, was het al 2 jaar geleden. De nieuwste smartphone, de rPhone, domineert de markt. Neptune is verdwenen van zijn missie naar het pc-continent, en bij afwezigheid van zijn godin en kandidaat is Planeptune geteisterd door een vreemd nieuw fenomeen, de Trend Outbreaks. Nepgear wordt plotseling beroofd van haar huis en familie en raakt in een diepe depressie.Dit is een verhaal over hoop vinden te midden van wanhoop en herboren worden als een godin in de nasleep van vernietiging.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Beveiliging inschakelen
  • Super pantser
  • Onbeperkt AP
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Neptunia: Sisters VS Sisters: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: Bewaker inschakelen
NumPad3: superpantser
NumPad4: onbeperkte toegangspunten
# Diversen
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360