Trainer voor: Death in the Water 2 (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkt schild , Onbeperkte weerstand en nog veel meer.
Death in the Water 2: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Death in the Water 2. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Death in the Water 2: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Death in the Water 2

Ontwijk en vecht je een weg door angstaanjagende zeewezens die worden bestuurd door Death, een wrede, hersenbeheersende Kraken die je bij elke beweging achtervolgt.Vind verborgen schatten om wapens en upgrades te ontgrendelen.Elke duik onthult een nieuwe nachtmerrie.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkt schild
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte zuurstof
  • Onbeperkte levens
  • Onbeperkte totale munitie
  • Bevriezingstimer
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Death in the Water 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkt schild
NumPad4: onbeperkt uithoudingsvermogen
NumPad5: onbeperkte zuurstof
NumPad6: onbeperkte levens
NumPad7: onbeperkte totale munitie
NumPad8: Timer vergrendelen
# Diversen
NumPad9: spelsnelheid
Cherri Andrea640360