Trainer voor: Undisputed (02/09/23)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte weerstand , Tegenstander nul weerstand , 1 schot gedood en nog veel meer.
Undisputed: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Undisputed.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Undisputed en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Ontdek Undisputed, het meest realistische boksspel ooit gemaakt!Met levensechte graphics, botverpletterende actie en meer gelicentieerde boksers dan ooit tevoren, geeft Undisputed je ongekende controle om elke centimeter van de ring te domineren.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Tegenstander nul weerstand
  • 1 schot gedood
  • Zet de rondetimer stil
  • Diverse


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Undisputed: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkt uithoudingsvermogen
NumPad3: geen weerstand van de tegenstander
NumPad4: 1 treffer gedood
NumPad5: ronde timer bevriezen
NumPad6: Diversen
Cherri Andrea640360