Trainer voor: Deliver Us Mars (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super zuurstofgehalte , Spelsnelheid , Bewerken: bewegingssnelheid , Bewerken: springkracht en nog veel meer.
Deliver Us Mars: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Deliver Us Mars. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben ook de trucs van Deliver Us Mars beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Deliver Us Mars vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Deliver Us Mars is een sfeervol scifi-avontuur dat je meeneemt op een riskante, spannende missie om de gestolen ARCA-kolonieschepen terug te halen uit het mysterieuze Outward.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Super zuurstofgehalte
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: bewegingssnelheid
  • Bewerken: springkracht
  • Bewerken: onoverwinnelijk
  • Bewerken: maximale gezondheid
  • Bewerken: proost


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Deliver Us Mars: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Spelersoutfit
NumPad1: superzuurstofniveau
# Spel
NumPad2: spelsnelheid

Bewerkeropties

# spelerstatistieken
Bewegingssnelheid
Springkracht
Onoverwinnelijk
Maximale gezondheid
Gezondheid

Opmerkingen

Super zuurstofniveau:
Activeer en wanneer je de luchtzak opent, heb je genoeg tijd voordat het pak opraakt. Sterker nog, het verandert misschien helemaal niet.
Onoverwinnelijk:
Instellen op 1 of 0
Cherri Andrea640360