Trainer voor: Drainus (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige levens , Onbeperkt scoren , 1 schot gedood , Spelsnelheid en nog veel meer.
Drainus: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Drainus. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Drainus! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Drainus van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Dit is een side-scrolling shooter waarin je de controle neemt over de Drainus, de meest geavanceerde jager van het Kharlal-rijk met het vermogen om energieprojectielen te absorberen en vijandelijke schepen neer te schieten die door de ruimte razen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige levens
  • Onbeperkt scoren
  • 1 schot gedood
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Drainus: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte levens
NumPad2: onbeperkt scoren
NumPad3: 1 treffer gedood
# Spel
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360