Trainer voor: Blood Bowl 3 (41183)

Je zal veel Trucs toevoegen: AI slaat de beurt over , Mega beweging , Spelsnelheid, en nog veel meer.
Blood Bowl 3: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Blood Bowl 3. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Blood Bowl 3, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben ook de trucs van Blood Bowl 3 beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Blood Bowl 3 vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Brutaal, krankzinnig, tactisch... BLOEDKOM!De iconische dodelijke sport keert terug met nieuwe content in de nieuwe fantasy-voetbalvideogame gebaseerd op de nieuwste regels van het bordspel.Creëer je team en verpletter, versnipper en bedrieg je een weg naar de top en stuur je tegenstanders naar het kerkhof.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • AI slaat de beurt over
  • Mega beweging
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Blood Bowl 3: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# tegenstander
NumPad1: AI slaat beurt over
# Geselecteerde eenheid
NumPad2: megabeweging
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Opmerkingen

De game gebruikt de clientserver en het lezen en schrijven van de schijf voor het verplaatsen van gegevens. Je kunt niet veel doen met deze game. Het voert ook integriteitscontroles uit voor gegevens.
De trainer is alleen voor de offline modus en campagne of het spelen tegen AI-wedstrijden.
Mega beweging:
Het kan helpen om grotere afstanden te verplaatsen
Cherri Andrea640360