Trainer voor: Hellcard (HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte mana , Onbeperkte edelstenen , 1 schot gedood en nog veel meer.
Hellcard: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Hellcard.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Hellcard! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Hellcard van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Hellcard is een uniek coöperatief schurkenstatenspel.Daal alleen af ​​in papieren kerkers, rekruteer computergestuurde metgezellen of sluit je aan bij de lobby's van andere spelers in hectische tactische kaartgevechten tegen de legers van de duisternis en de aartsdemon zelf!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte mana
  • Onbeperkte edelstenen
  • 1 schot gedood
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Hellcard: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte mana
NumPad3: onbeperkte edelstenen
# Vijand
NumPad4: 1 treffer gedood
# Spel
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360