Trainer voor: Monopoly Madness (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Snelle beweging , AI verbijsterd , Onbeperkte timer , Bewerken: geld en nog veel meer.
Monopoly Madness: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Monopoly Madness. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Monopoly Madness van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Wilt u de nieuwe Mr. MONOPOLY worden? Het is uw geluksdag! Uw favoriete vastgoedmagnaat heeft een welverdiende vakantie en is op zoek naar een tijdelijke stuntdubbel. De selectiemethode? Een race om roem en fortuin. Deze keer zijn de regels .MONOPOLY Madness brengt de MONOPOLY-ervaring voor het eerst naar de arena. Dwaal door de chaotische straten van Monopoly City, verzamel grondstoffen, koop en upgrade eigendommen, knoei met je tegenstanders en ontwijk hun trucs om de race naar rijkdom te winnen. Dit is waanzin!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Snelle beweging
  • AI verbijsterd
  • Onbeperkte timer
  • Bewerken: geld
  • Bewerken: water
  • Bewerken: macht


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Monopoly Madness: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Beweging
NumPad1: snelle beweging
# Tegenstanders
NumPad2: AI verbijsterd
#Timers
NumPad3: onbeperkte timer

Bewerkeropties

# spelerbron
Geld
Water
Vermogen
Cherri Andrea640360